Opbrengst Liefdadigheidsdiner 17 december 2015 € 10.960

Op 17 december 2015 was het liefdadigheidsdiner voor Jinotega in het Golden Tulip Hotel. Stoffel Verjaal en zijn mensen zorgden voor een stemmige ambiance in kerstsfeer.

Het diner voor Jinotega heeft € 10.960 opgebracht. Dat is inclusief de verdubbelaars van de gemeente Zoetermeer en die van LBSNN/Hivos.
Een mooi resultaat.

Sinds 2007 hebben velen in Zoetermeer zich ingespannen om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de inwoners van Jinotega. Door niet alleen te zorgen dat kinderen naar de basisschool kunnen, maar daarna ook kansen krijgen op de arbeidsmarkt door een vakopleiding te volgen. Ondernemers worden met kennis en geld geholpen om een bedrijf te starten of uit te breiden.

De samenwerking tussen Zoetermeer en Jinotega heeft in meer dan dertig jaar een grote verandering ondergaan. Van traditionele hulpverlening en ondersteuning van kleinschalige projecten naar – sinds 2007 – een meerjarig investeringsprogramma gericht op basisonderwijs, beroepsonderwijs en economische ontwikkeling: van hulp naar handel. Wij hebben op deze manier geprobeerd een bijdrage te leveren aan de realisering van de millenniumdoelen van de Verenigde Naties.

 Comments are closed.